perjantai 25. syyskuuta 2015

Valmistuneita elokuussa ja syyskuussa ja joitai jo heinäkuussa

Piirakasukat fabelista. 54 g  Poncho itelle. 480 g muistaakseni. Alkuperäinen ohje löytyi dropsin sivulta. Hieman muokattu ja isompi kuin alkuperöinen.  Tää lanka tuli jo muutama sny kierros sitten. Aloitin puseroa, mutta lanka loppui kesken. Nyt sain idean tehä poncon. Mutta. Tää lanka on niin pöllyäväistä etten tätä pysty pitämään joten myyntiin. 

Pipo esikoiselle. Viime kierroksen snyltä lanka. Hot sock ja kulutus 45 g. Malli oma.  


Kuopukselle setti. Fabelista sekin. 3 kerästä tuli siis itelle sukat ja nää. Riittosaa lankaa. Mää tykkää..... Kulutus 97 g. 
Toinen kerä hot sockii muuntautui neidille pipoksi. Kulutus 45 g. Mää monta kertaa aloitin sukkia, mutta tökki vaan aina vastaan. Pipot oli kiva ja nopia tehä. 

Kesäksi talli itelle. Yhdessä naamakirjan ryhmässä tuli tästä mallista hitti ja pitihän itekki koekilla. Carolina puuvillalankaa. Aivan ihanaa virkata. 


Näistä langoista tulee sitten joskus virkattu takki itelle. 

Muutama pikku setti keskosille valmiina. Joulun alla vien taas TYKS:n satsin. Kulutus 214 g kaikki yhteensä. 


Pitkään kesken ollut päiväpeitto esikoiselle valmiiksi. Neidillekkin sain, mutta kuvaa ei ole vielä otettu. Kuopukselle leikattu valmiiksi, mutta vielä täysin ompelematta. Meidänkin sänkyyn ainakin suurimmaksi osaksi leikattu. Kuhan vaan sais aikaiseksi ommella. 

Kuopukselle hattu. Pitkään pörinyt puuvillalanka (olettaisin olevan puro batikkia) sai muotonsa. Kulutus 98 g 


Esikoisen rakas pipo. Jo muutaman vuoen pyytäny. Kulutus 104 g. Novitan tempoo meni aika tasan kerä. Pääkallo huivin ajattelin vielä virkata. Tai kutoa ja siihen  myös virkattu pääkallo. 


Neidille lippis. Lumihiutale kirjasta 100 virkattua lumihiutaletta. Langassa pieniä kukkasia mukana. Kulutus 117 G. Täytyy vielä vuorittaa ennen käyttöä. 


Itelle sukat. Kuvat salamalla ja iliman. :) Kulutus 84 g. Lankana kahdesta eri kerästä raidoittaen. Zauberball. Tää on ihanaa lankaa. kestävää ja värit aivan mahtavan upeat. Toiset sukat tulossa punakirjavasta ja harmaakirjavasta. Nää on kyl vähän isot, mut ei mua haittaa. 

Nallukka sai suun ja kielen. 

Novitan naavasta huivi itelle. Oli serkun häät viime viikonloppuna ja sinne piti nopia huivi tehä. Malli Dropsin sivulta. Kaks kerää meni tasan. Vähän jäi kesken ja kerän ainakin ostan lisää. Vähän vielä kokoa lissää..... 

Lasten serkuille pikku pipo. Tartteis saaha pipo postiin ja pikkuiselle käyttöön. Kulutus 64 g. 


Paljon on tehty ja koko ajan usea kesken. Nyt keskityn villasukkiin ja lapasiin ja sormikkaihin.
Tosin on tullut surffailtua lankakauppojen sívuilla etsien punaista puuvillaa tai bambuu josta virkkais liinat joulupöytään.


1 kommentti:

MysteryKnitter kirjoitti...

Tyrmäävän upeaa työtä!