perjantai 16. toukokuuta 2014

Lihomista ja laihtumista

Jo pitkään olen halunnut tiputtaa vauvakilot pois. Muutaman vuoden tässä on yrittänyt ja tuskaillut. No on siinä ekan vauvan jälkeen tehnyt kasi muutakin vauvaa joten täyspainoisesti ei missään vaiheessa tiputusta ole pystynyt/jaksanut/halunnut tehdä. Osaltaan omaa laiskuuttakin myönnän.

No nyt kun polveni sanoi sopimuksen irti ja joutuu uudestaan kuntouttaa toimintaan niin äiteeni osti syntäärilahjaksi kuukausi kortin kuntosalille. Nyt polvi alkaa olla suht hyvässä hantissa joten uskaltauduin aloittamaan kunnollisen kunto ja lahdutus kuurin. VIIMEINKIN.

Intoa riittää nyt vaikka muille jakaa. =D Jei...............

Viikottain katsotaan miten paino tippuu.

7 kommenttia:

Red Dragon kirjoitti...

Tsemppiä! Sitä tarvitaan!
Itse turpoan kuin pullataikina, kun herkut ovat vain niin hyviä.. maanantaina on pakko ottaa itseä taas niskasta kiinni. Tosin tällä hetkellä flunssa vie kaikki voimat.

Kamelikuningatar kirjoitti...

Älä rehki liikaa kuitenkaan. Jos terveys on muutenkin mitä sattuu, pitää ottaa rauhallisesti, ettei tee itselleen enemmän pahaa kuin hyvää.

Virpi kirjoitti...

Tsemppiä kuntoilulle. Nyt rupeaa ulkonakin olemaan niin hienoja ilmoja, että lenkkeilykin on mukavaa :)

Possu Munkki kirjoitti...

Onnea kuntoprojektille! :)

Kamelikuningatar kirjoitti...

SNY tässä. Huovutus ei ehkä onnistu, joten ehkä täyttö on ainut mahdollisuus niiden karhujen kanssa. Mä en enää muista itekään, millaista lankaa mä niihin laitoin, mut ei ne kyl täysvillaa oo, ei ainakaan se viimeisin. Villaa siinä on, mutta myös akryylia, juurikin siksi, että mun iho ei akryylia kestä, ja siks mä käytän akryylilangat toisille meneviin projekteihin.

Osakainen kirjoitti...

Onnea projektiin! Kuntosali kyllä puree.

sadelikka kirjoitti...

Kiitoksia kaikille kommenteista. Ja tsemppauksista. Vähän on joku paikka arka, mutta pikkuhiljaa aloitellaan, kun kunto ei ole mikään hyvä. =D