perjantai 4. syyskuuta 2015

Sny paketti syyskuu

Valkoista lankaa joka haisi seiskaveikalle. :)

Ihania tulppaaneja. Menee toisten lisäksi penkkiin ensi kevättä odottamaan. Nää on niin hienoja, että täytyypi varmaan hankkia muutama pussi lissää.

Näit oli 3 mut muut hävis parempåiin suihin heti.

Mittanauha oi kiitos. 2 ennää jälellä ja nekin aina häviksissä.

Sit tuli elintarvike väriä. Vähän jo aavisteli mihin suuntaan mennään.

Kännykkäoussi jonka heti esikko omis. Kiitosd. nyt tarvitseepi tehä ennää yksi.

Äiteen herkkuu.

Ja vie sininen väri. Ohjetta en kerinnyt kuvaamaan nnää jotenjääköön salaiuudeksi. Ja ystäväielleni tieoksi oln sekä ji e holiti ku hamsteri. ;D ää näppäimitö ei toimi kunnolla elikoittaeehan saahan selevää.

5 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Hienoa paketti löysi perille:) syyskuu on vain tuskaisen pitkä, joten voipi olla, että postia tulee vielä. Jos vain mitenkään ennätät niin haluaisin pikkaisen apua jatkoa ajatellen, eli haluatko, että paketit ovat koottu neulomisen tai virkkaamisen ympärille, vai yleensä käsillä tekemisen ja luomisen teemaa mukaillen, toivoit erilaisia paketteja, joten jotta en liian oudoksi heittäydy;) sinun Snysi, joka haluaisi onnistua isinun ilahduttamisessa.

sadelikka kirjoitti...

Ylipäätänsä käsillä luomisen ympärille. :) Virkkaaminen tosin on nyt suositumpaa kuin neulominen. Sukat aion neuloa, mutta lapaset ja sormikkaat ainakin kokeilen virkata. Ja kaikkea muuta kivaa on jo mielessä jouluksi. ;D

Red Dragon kirjoitti...

Ihana paketti!

Susanna Maalta kirjoitti...

Upea eka paketti! Ihana Kännykkäpussi! Harmi, ettet saanut sitä omaan käyttöösi.

MysteryKnitter kirjoitti...

Tyrmäävän upea paketti!