torstai 28. toukokuuta 2015

Huhtikuussa valmistuneet

Pöllösukat 7 veikkaa ja kulutus 82 g

Peitto keskolaan Novitan palmasta ja Svarta Fårets baby langasta, kulutus 110 g.
Itelle tilkkupeitto. Drops delight lankaa 80  % ja loput muita jämiä. Kulutus 391 g. Koko vain metrin kanttiinsa. Tarkoitus olis hankkia ainaki 4 kerää dropsia lissää ja virkkailla isommaksi.Dropsin ohjeella tämä taki itelle. Novitan Usvasta. Kulutus 509 g.


Kiinnityksen tein eriliaiseksi kuin ohjeessa. Muistin, että oli erilaisia solkia ja niistä sain itelle mieluisan systeemin. Nyt saan ylös asti kiinni ja tiiä kuinka päin takin laittaa päälleni :DNeidille virkkasin mekon ja bolero ja vielä hatun. Oisin halunnu tehä lierihatun, mutta neiti halus lippalakin. Rimpsutiheleman ohjeen läysin netistä, mutta loppuosa on omaa mietintää.

Boleron ohje löytyi Dropsilta.


Mä olen nyt koukuttunut näihin virkkaushommiin. :D Puikot on saanu jäähä kokonaan sivummalle. Tän setin lakoja olivat Novitan Siiri (?) tuo kirjava, vaaleanpunainen ja valkoinen jotain unohtunutta. Kulutus hatussa 59 g. bolerossa 137 g ja hameessa 344 g.


Ja vielä kaitaliina keittiön pöydälle. Alkuperäinen ohje löytyi Diana lehdestä,  mutta muuttelin sitä omiin tarpeisiin. Eli kukaan tuskin arvaa mikstä alkuperäinen ohje on. ;D Kappa olis vielä tarkoitus tehä, m utta vasta tänään tuli mieleen miten sen voisin toteuttaa. Langat mysteerejä, mutta kuitenkin puuvillaa. Kulutus 95 g.

2 kommenttia:

MysteryKnitter kirjoitti...

You can crochet!

Anonyymi kirjoitti...

Voi hitsi, ihanat pöllösukat teit :)