keskiviikko 19. syyskuuta 2012

Apua kaivataan

Vuodatuksella sain laitettua blogeja seurantaan ja aina tuli ilmoitus, kun tuli uusia bloggauksia. Nyt olen etsimällä etsinyt, mutten ole vastaavaa bloggerilta löytänyt. eli miten toimitaan bloggerin puolella??????

6 kommenttia:

Hanna kirjoitti...

Minä löydän seuraamani blogit painamalla tuolla vasemmassa ylänurkassa olevasta bstä.

Luettavia blogeja lisäilen kopioimalla blogin osoitteen ja sitten lisäämällä ne tuonne "lukulistalle". Kun jossain seuraamistani blogeista tulee uusi päivitys, ilmestyy se tuolle sivulle siihen listan viereen.

Toivottavasti sait selvää... Hih! :D

Red Dragon kirjoitti...

Siis yleensä on lukija-paneeli, mistä klikata: liity tähän tai jokin sinne suuntaan. Tai sitten kopioin blogin osoitteen ja lisään 'lukulistalle'. Ja, kun menee hallintapaneeliin, niin sieltä näkee blogien uudet päivitykset (bloggerin) ja itse blogin sivuun jos on gadgetin laittanut, niin siinä näkyy myös kaikkien lukulistalla olevien blogien päivitykset.

Minz kirjoitti...

Itse käytän bloglovinia blogien seurailuun, koska sinne saa kaikki lukemani blogit (ei salaisia silti, luonnollisestikaan) riippumatta siitä, mikä blogintarjoaja on. Siis www.bloglovin.com. Jotain päivitystä siellä on varmaan nyt menossa, kun on vähän tökkinyt, mutta yleensä toimii vallan mainiosti. :)

enkulin käsityöt kirjoitti...

Minä käytän myös pikku B-mappulaa. Saan selaamani blogit esiin.

sadelikka kirjoitti...

Kiitoksia kaikille vastatuksista. Löysin pikku b nappulan ja sieltähän kaikki tarvittava löytyi.

Anna kirjoitti...

Mä olen tehnyt omaan blogiini sellasen "sivupalkin" jossa on seuraamani blogit.

(Ihaa519)