keskiviikko 12. syyskuuta 2012

Nipille

on vielä palkinto lähdössä, kunhan vaan sen löydän. Tavarat vielä vähän sekaisin takaisin muuton jäljiltä.

Viime viikolla muutettiin lasten kanssa takaisin kotiin mummulasta. Meidän alakerta laitetaan uuteen uskoon, eli seinät, katot ja lattiat on kaikki purettu pois. Nyt löytyy vain kuivumassa oleva batonilattia alakerrasta.

Viime viikko meni siivotessa ja tuodessa tavaraa mummulasta kotiin. Osa tavaroista on vielä aivan sekaisin ja lykätty vain kiiruussa mun vaatehuoneeseen. Sen kun saan ensi viikolla siivottua niin eiköhän se paketti sieltä löydy.

Vietettiin sunnuntaina myös Ison Prinsessan (sanoin neitiä pikku prinsessaksi ja tuli hyvin loukkantunut korjaus. Minä ole ISO prinsessa. ;D ) 4 vuotis synttäreitä. Linnakakun hän halusi. 

Oravat............


Ja tämmöinen löytyi maasta samana päivänä.

Tuli muuten sitten suussa sulavaa valkosuklaa juustokakkua. Oikein pehmeetä ja hyvää. Pohjan ja täytteen väliin laitoin  lakkahilloa. Nam nam.......... Ohjetta saa kyllä. Ja jossain vaiheessa laitan kyllä tännekkin.Ja viimeisenä muttei millään lailla vähäismpänä miun ihana oma pikkumies.


2 kommenttia:

Virpi kirjoitti...

Teillähän on säpinää... Aivan ihana kakku prinsessalla :)

Eija kirjoitti...

Hei. Oasllistuit blogissani "Anna hyvän kiertää" haasteeseen. Laittaisitko vanhan blogini sähköpostiosoitteesen yhteystietosi, niin tiedän sitten mihin laitan paketin tulemaan.