perjantai 1. maaliskuuta 2013

Yökkäreitä ja hamoisia

Eli ei siis hamosia vaan hamoisia. KOhta näette mitä tarkoitan.

Ensin yökkäripyökkäri. Housuja ja puseroita. Yksi pari puuttuu, kun on jo pesussa.


Heiluva helmainen kokeilu. Likka tykästy yli kaiken. Ja sit: "Äiti, miksei tässä ole kunnon helmaa?" Eli teen sitten pari helmuava helmaista seuraavaksi. Päivähameita tosi. Tämä on trikoinen yökkäri.Mä inhoan yli kaiken tätä kanttaus systeemiä. Ihan sen takia etten osaa sitä ja olen liian laiska opettelemaan. Pittäis varmaan kuitenkin opetella. On se vaan niin siistin nälöistä kun sen oikein tekee. 


Pari puseroa. Sain hyvin käytettyä pienehköjä trikoo kangaspaloja pois.Tästä piti alunperin tulla yökkäri, mutta nähtyäni sen puolivalmiina, päähän iski ajatus leveästä frillasta ja siinä se oli. Hamoinen.
Likka ihastu heti ja halus päällensä. Ja täytyy myöntää. Olen itsekkin tosi tyytyväinen tähän hamoiseen.Paksumpia puseroitakin oli hintsusti joten niitäkin pari väsäsin. Toiseen tein vielä leggaritkin kaveriksi.

Ja jos olette oikein tarkkaan katsoneet. niin olette huomanneet, että värikylläisyyttä löytyy resoreista. Pieniä ja vielä pienempiä tilkkuja löytyy roppakaupalla ja nyt sain hyvän syyn käyttää niitäkin pois. Ihanasti piristää muuten tylsiä vaattehia.


Pikku miehellä huomasin fleece puvut olevat jokseenkin kinttaan kokoiset. No ei muuta kuin ostamaan kankasta. Ihania löytyi. Suunnitelmia jo paljon.

Mutta tässä tämä pikkumiehen puku.
Ohje löytyi jostaon Ottobre lehdestä. Vähän muokkailin omii tarpeisiin. Omasta mielestä tuli tosi kiva. Hoidossa olivat vaan ihmetelleet miten puku laitetaan kiinni. :D

Yläosan kaksoisnapitus tuli vahingossa. Oik puolella toinen nappi meni väärään kohtaan. Noh ei haitannut. Tereet käänsin vain karkeasti nurjalle leveän varan kanssa jotta napit ei revi heti kangasta rikki.


Fleeceä on jälellä vielä niin paljon, että suunnittelen itselleni tyköistuvaa jakkumaista takkia, kaikille mukuloille hattuja, kaulureita ja kaulaliinoja. Voipi olla, että saapi vielä puseroitakin tehtyä. Kahtotaan sanopi lääkäri. :DTässä kaikki tällä kertaa. Hyvää loppuviikkoa kaikille lukijoille. Minä lähden huomenna risteilylle rentoutumaan. Ja kouluttautumaan.

8 kommenttia:

enkulin käsityöt kirjoitti...

Upeita ompeluksia

Red Dragon kirjoitti...

siis upeita ompeluksia! Mukavaa viikonloppua!

Blogissani on sinulle haaste.

Anonyymi kirjoitti...

Hyvää viikonloppua. Mahtoikohan postipoika polkaista sulle postia? :) t-sny

sadelikka kirjoitti...

Kiitoksia sny. Tuli kyllä lortti perille.

Anneli kirjoitti...

Hei vaan !
Kiva kun löysit minut :)
On sinulla ompelukone surrannut ja paljon uutta valmista syntynyt !

Omppu-pomppu kirjoitti...

Maaliskuun paketti odottaa sua postissa :) JJFI00000600004262220
- SNY

Ladybug kirjoitti...

Kiva ja värikkäitä lasten vaatteita. Itsekin ompelin lapsille kun olivat pienempiä. Nyt vain harvoin. Ompeluun tulee joskus into. Minulla olisi pari kangasta ja suunnitelmatkin mutta täytyisi varata vain riittävästi aikaa ompelupäiväksi.

Rosa Puro (Sny Kevät 2014) kirjoitti...

Awesome!