lauantai 30. maaliskuuta 2013

Viimeisimmät hankinnat ja sitten ei enää yhtään lisää!!!!!!

KAuhee kasa oli vielä postissa oottelemassa, kun inventaariota tein.


Vähän sekalaisia lankoja. Osasta jo suunnitelmia valmiiksi. Kunhan sais muut enisn pois alta. Ja ne tärkeimmät. Puuvillat ja akryylit. 20 kerää kutakin väriä. uusimmassa novitassa oli juuri passelit ohjeet likan hamoseen ja takkiin. Ainakin yhteen satsiin. tsoin lankoja riittää varmaan toiseenkin. Ja vähän muuhunkin. :D
Ja sälleille puseroita parit kappaleet ja pipoja varmaankin. saas nähä mitä kaikkea saa aikaiseksi. 


Vas puoleisesta kasasta itelle tunika. Malli jo katottuna. Löytyi lehtikin pitkällisen etsimisen jälkeen. Toisesta kasasta pusero tai liivi jommallekummalle sällille. 

Viime vuonna jäi (vuodatuksen kaatumisen takia) kesken tekhtyjen painon mittaaminen. Mutta tulin säästäneeksi kaikki vyötteet jotka olen la kojen ympäriltä. Aika satsi niitäkin oli. Ajatuksena olisi vielä katsoa kaikki läpi ja tarkastella kuinka montaa laatua on tullut käytettyä. 

8 kommenttia:

Eija kirjoitti...

Minäkin olen pikkuhiljaa tehnyt lankainventaariota... Niitä vaan tuppaa olemaan ihan liikaa.. Onneksi sinulla on jo suunnitelmia noiden kerien varalle...

Anonyymi kirjoitti...

Huh huijakkaa, sulla riittääkin lankoja :) no mutta lisää tulee, kuuluu tähän kierrokseen ;)

-sny

Anneli kirjoitti...

Voi että minä oon kade :)
Upeat lankakasat, noista saa vaikka mitä ihanaa tehtyä !

Pilvikirsikka kirjoitti...

No onpas sinullakin lankaa. Mut hienoa et on suunnitelma valmiina mihin käyttää. Minullakin on hurjat määrät ja just lajittelin superwash-villaa 43 kerää lähinnä poikien värejä et vien kirpputorille. Vuosia,vuosia sitten hankittuja keriä, jäänyt isommista töistä, mut laadukasta lankaa kyllä. Saapas nähdä meneekö kaupaksi.

Osakainen kirjoitti...

Ihanan paljon lankoja :) Siitä tulee turvallinen olo, kun on mistä ottaa :)

Pirtsakka kutoo kirjoitti...

Hienoja lankoja ja värejä... itse en ole edes uskaltanut katsoa mitä minulla onkaan laatikoiden kätköissä lankaa... pitäisi joskus ottaa ihan sohvalle ja kuvata/ tehdä inventaario... mieheni kyllä jaksaa monesti todeta minulle langoista ja huokailee "eikö noi jo riitä?" heh... Ideoita ja ohjeita olisi mutta se toteuttaminen ja aika miten sen saisinkaan stemmaan?! :)

Rosa Puro (Sny Kevät 2014) kirjoitti...

You work hard! If I've understood right, you have two sons and one daughter. It's interesting.

Kultapiisku kirjoitti...

On siinä kerä poikineen.