torstai 26. huhtikuuta 2018

Sny huhtikuu



Paketti seikkaili omia reissujaan 1,5 vk Turussa. Onneksi viimeinkin eilen illalla tuli ilmoitus saapumisesta. 💓
Oli kyllä odottamisen väärtti. 😍 Ihanat värit. Langat uusia minulle. Eiköhän niistä jotain kivaa keksitä.
Kirjan selasin heti läpi. Ja ihania ohjeita. Iso pusero joka sai heti hymyn huulille ja halun kokeilla ohjetta.
Kiitoksia parille taas kerran mahtavasta paketista. 😍😊

Jaa niin meinas unohtuu ihaillessa kuvia, tuo virkattu pannulappu. Ohjeen olenkin tallentanut ja pari kiloa jämälankoi oottaa jo.

4 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Kyllä tuo jaksoikin seikkailla. Onneksi postin chatissä oli avulias Anne, joka hoiti homman kotiin. Selvitteli tunnin paketin kohtaloa ja sitten ilmoitti, että löytyi. Oli kuulemma ollut toimitusosoitteessa hyllyt täynnä ja siksi oli ohjautunut toisaalle ja hups, unohtunut ilmoittaa, minne...Pääasia on, että se on nyt perillä:)

Kiva että tykkäsit. Kun kirjaa katselin kaupassa, ajattelin, että voisi sopia kuukauden teemaan... Patalappua oli kiva tehdä, siitä tuli ehkä vähän iso, mutta eipähän sitten näpit pala, ja todellakin kivasti siihen sai upotettua langanjämiä. Olen yrittänyt ennen kesää pienentää vähän varastoja, jotta voi sitten hyvällä omallatunnolla ostaa kesälöytöjä:D

Mukavaa viikonloppua!

T:Sny15

Anonyymi kirjoitti...

Ihanan vappu teemainen tai kevät teemainen paketti! Värimaailmahan on suoraan kevään kukkapenkistä tai uusita kevätasusteista. Parisi antaa ihanaa inspiraatiota paketillisen.

Red Dragon kirjoitti...

aivan ihana paketti! tuo värikäs raidallinen lanka. aivan ihanan ihanaa!

mustakissa kirjoitti...

Joitain sukkia olen minäkin Sockista tehnyt ja tykästynyt siihen paljon enemmän kuin 7 veljestä lankaan. Valkoista sockia värjäsinkin kokeeksi ja hyvin toimi:)

Kiva nähdä, mitä langoista loihdit.