keskiviikko 29. kesäkuuta 2016

Sny paljastus


Vihdoin ja viimein sain aikaiseksi postata tän virallisen paljastus osion. ;) Eli Tosiaan arvasin postileiman nähdessäni kuka on kyseessä, mutta ei se yhtään haitannu kierrosta. Hyvä vaan ettemme osuneet samaan aikaan paketteja lähettämään. Kun samaa postia olemme käyttäneet melko varmasti. :) Täytyy varmaan valottaa sen verran, että asumme eri kunnissa, mutta vain n 15 km päässä toisistamme. Äiteeni asuu samassa kunnassa joten käytän myös sitä postia usein.

Kiitoksia Possumunkille kierroksesta ja arvaa mites ton suklaan kävi?!? No sehän suli autossa. Otin töihin mukaan ja autossa aattelin välillä napsia niin illasta oli puolet suklaasta ihan sulana. Oli se ihan hyvää sitli. ;D

Ensi syksyn kierrosta mietin kovin osallistuakko enää. Toisaalta tekee ihan hirveästi mieli, mutta nytkin jo niin viime tippaan jää kaikki paketit. Toisaalta on ihana odotella millaisia paketteja tulee ja suunnitella omia. Tää kevät vaan on ollut niin hektinen että. Ite olin koko alkuvuoden kippee. Mykoplasma todettiin ja se vei äänen tyystin ja olo ja jaksaminen oli tosi huonoa monta kuukautta.
Sit isäntä oli ulkomailla töissä osan aikaa (nyt viettää viikot muualla töissä ja on vaan ehkä viikonloput kotona) eli pyöritän huushollia yksin töiden ohessa. Lapset on onneksi olleet terveitä.

Kohta alkaa kesäloma. ONNEKSI!!!!! Mä oon niiiiin loman tarpeessa. Väsymys pukkaa jo päälle.

Käsityötkin on jääneet vähemmälle. Jotan on tullut tehtyä, mutta postaukset aina vaan jää. Päivät vaan kuluu niin äkkiä, että illalla nukkumaan mennessä huomaa taas jääneen miljuuna eri asiaa tekemättä.

No onneks loma alkaa...................

3 kommenttia:

Red Dragon kirjoitti...

Voimia sinulle perheen pyörittämiseen <3. Toivottavasti sairastelut pysyvät jatkossakin poissa ja lapset pysyisivät terveinä.

Jännä yhteensattuma taas parin jaossa :D

Possu Munkki kirjoitti...

Se oli sitten todellinen "Vailla syyllisyyttä"-suklaa, kerta suli olemattomaiin, ennen kuin ehti edes suuhun. ;)
Enemmän kuin postissa törmäämistä pelkäsin kyllä törmääväni sinuun omalla postilaatikollasi viimeisten lähetysten kanssa.
Terveyttä ja voimia sinulle!

MysteryKnitter kirjoitti...

Jaksamista! Hieno paketti. Ja hyvä että SNYsi ja sinä ette törmänneet liian aikaisin.