lauantai 15. maaliskuuta 2014

Lunta maassa ja ensimmäinen ulkoilukäsityö

Ensimmäinen ulos otettu käsityö. Aivan ihania kauniita päiviä ollut ja lasten kanssa ulkoilut ahkerasti niin uskalsin ottaa jo ensimmäisen kerran.

Ja nyt tullee lunta taivaan täydeltä. Pläääähhhhhhh.........

Mulla on ollut jokseenkin paljon "vapaata" tässä 9 viikkoa. Olin lasten kanssa leikkipuistossa ja nostelin mukuloita vuoron perään puuhun roikkumaan. Jostain syystä vasemmasta jalasta meni polvlumpio pois sijoiltaan.
Ampparissa sitten matkustettiin päivystykseen.
Siitä lähtien jalka huonossa kunnossa. Röntgenissä mitään ei löytynyt, magneettikuvaan ootellaan aikaa (joka varmaan kestää puolen vuotta) ja oleillaan saikkarilla.
Täytyy pistää sormet ristiin ja soittaa vakuutusyhtiöön josko sieltä sais maksusitoomuksen yksityiselle. Ei ole millään varaa ootella saikkarilla tuota magneettikuvaa.

Päivät mennee kotona lasten kanssa ulkoillessa, jalkaa jumpatessa ja käsitöitä tehden. Yksi keppi on pakollinen kulkuvälinen pidemmillä matkoilla.

Alkaa vaan pää hajoomaan, kun ei juurikaan edisty tuo jalan kuntoutus mihinkään. HUOH.........

No nautitaan tästä viimeisestä lumisesta ajasta tämän talven puolella. =D

Hyvää viikonloppua kaikille lukijoilleni.

3 kommenttia:

Rosa Puro (Sny Kevät 2014) kirjoitti...

Voi ei, voi ei, voi ei! Mä en pysty sua ton jalan kans paljookaan auttaan, itse asiassa en yhtään! Vetää niin voimattomaksi, kun joutuu seuraamaan vain sivusta. :(

Ladybug kirjoitti...

Voi mitä tuuri. Toivottavasti paranet pian. Tsemppiä!

enkulin käsityöt kirjoitti...

Paranemista sinulle.