torstai 23. tammikuuta 2014

Valmistuneet JYKYtJYKY 10.  Neiti linssiluteelle Novitan Jenga langasta palmikkopusero. Ohje novitan ja lankaa kului 381 g.

 JYKY 6. Piti tehdä Drops ohjeella Jay bird, mutta lanka loppui pahasti kesken, niinpä siirryin Novitan ohjeeseen. Alkuperäisessä oli reunaan käytetty pampulafrilla huivi lankaa, mutta jätin sen pois sen sijjaan virkkasin nirkkoreunuksen joka mielestäni sopii hyvin tähän koruttomaan, mutta kauniiseen huiviin.
Lanka Aade Löng ja kulutus 95 g.JYKY 7. Miehen puolikkaalle Mandarin petit langasta kesäksi pusero ja hattu. Molemmat Modan ohjeita. Kulutus  puseroon 109 g ja hattuun 25 g.
JYKY 1.  Itselle jakku jota katsellut jo pitkän aikaa MOdasta. Noo nyt tuli tehtyä. Tää on niitä kuvaajan painajaisia. Tämä on hyvännäköinen päällä, mutta ei kuvissa.
Lankoina 8 collection ja Mark & Kitten kulutus 428 g.JYKY 8.Jengasta itelle Novitan ohjeella kesäksi toppi. Aivan ihana, mutta krhm kun tuo etureppu tekee sen kamalaksi. Tarttis varmaan tehä jotain sen repun suhteen niin vaatteetkin näyttäis joltain mun päälläni. Kulutus 409 g.

3 kommenttia:

enkulin käsityöt kirjoitti...

WWau miten upeita töitä ja iloisin neuleiden omistajia.
Linssilude niin viehko että. Lapsille on tosi kivaa neuloa kaikkea kivaa.

Ladybug kirjoitti...

Sulla on veikeet lapset. Hienoja neuleita. Hirveän paljon olet saanut aikaan.

Applewood kirjoitti...

Kivoja neuleita.