torstai 1. elokuuta 2013

KYH viimeiset valmistuneet yleiset

Melkein kaikki sain tästäkin sarjasta valmiiksi.

KYH/y/ 16 huovutettu hattu. Tää ny män vähä nii ja näi......... Totaalinen nuken hattu. Höps..... Pikku kokeilu jost tuli todellinen pikku kokeilu. ;)
Lankana Novitan puro ja väreinä retro, lehmus ja ilo, kulutus 75 g.


KYH/y/ 19 pipo pojalle. Tää onnistu sit sitäki paremmin. Just täyrellisen kokkoinen. Langan merkkiä en enää muista. Viime vuonna Tampereen käsityömessuilta ostettua ihana pehmeää ja paksua villalankaa. Kulutus 76 g. 

KYH/y/ 5. Keskosen peitto. Lankana Novitan palma. Koko on aika pieni iha tarkoituksella. Kulutus 53 g. 



KYH/y/ 4. Samoin keskosen peitto kautta nunnukka. Miten vaan pikkuisten vanhemmat haluavat. Kulutus 41 g. Näitä on tulossa ainakin 3 vielä lisää. 



KYH/y/ 13. Polvisukat itelle. Lankana iki ihana schoppel. Kulutus 105 g. Ohje Novitan talvi 2010 vähän varioiden. Kahdesta eri kerästä jouduin tekemään ja sen huomaa. Ei mee raidat tasan ei. Ja kerrankin olisin niin halunnut.
Ja eri puikoilla olen tehnyt. Ekan sukan tavallisilla metalisilla ja jälkimmäisen puisilla neliskanttisilla. Ja eron huomaa. Jälkimmäinen sukka on olevinaan lyhyempi ja kapeampi vaikka saman ohjeen mukaan olen tehnyt. Näin paljon vaikuttaa puikkojen vaihto. PRKL.
No toisaalta ei se käytössä haittaa.

Tätä lankaa tulen ostamaan uudestaankin vaikka onkin kallista. Ihana värisiä keriä löytyy ja on tää niin pehmeetä.




KYH/y/ 14 huovutetut palatossut. Ohje dropsin sivuilta. Langan merkiä en nyt tähän hätään muista. Tosi nättiä meleerattua harmaata ja beigeä. Kulutus 145 g. Harmi kyllä ovat hitusen liian pienet mulle. Eli nää voisin vaikka vaihtaa johonkin jonkun kanssa. VINK VINK.......





KYH/y/ 15 HUovutetut tossut. Itse värjättyä (Kool Aid) Kauhavan kangasaitan karstalankaa. Värit vähän heikot kuvassa. Todellisuudessa voimakkaammat. Kulutus 66 g. Nämäkin liian pienet mulle. Nämä myös VINK VINK.................. ;) 


KYH/y/ 2 lazykaty huivi. Langan merkki en muista tästäkään. Kaikki vyötteet on kylä tallella jossain. Kuva vähän vääristää. Todellisuudessa tumman viinnpunainen on väri. Kulutus 88 g.


Toinenkin kerä löytyy vilä ja siitäkin tulee huivi. Mallia on tosin vielä ole päättänyt.

Ehdotuksia?


Yhteensä 16/22. Kuusi tekemättä ja voin jo sanoa tässä vaiheessa, että ainakin 2 jää kokonaan tekemättä. LÖysin parempaa käyttöä niille langoille :)

Jäljellä revontuli huivi ja kahdet kirjoneulesukat sekä frillahuivi.

2 kommenttia:

enkulin käsityöt kirjoitti...

Upeita neuleita olet saanut aikaan.

Ladybug kirjoitti...

Hyvä tavaton miten ahkera olet. Mahtavan väriset sukat :)